La UB MiR guanya el Sant Adrià en el millor partit de la temporada (57-77)

Els de Joaquim Sánchez són segons amb l’average a favor

Miquel Bachot, amb 16 punts, va ser el millor jugador de l'UB MiR contra el Sant Adrià
Lluís Maldonado

L'UB MiR s'ha col·locat segon de grup després de sumar dissabte una gran victòria per 20 punts de diferència a un dels rivals directes per optar a la part alta, i superant-lo el bàsquet average. Al partit d'anada el Sant Adrià va vèncer per vuit punts al pavelló Miquel Poblet

La visita a la pista del rivals'afrontava com un dels partits més importants del que portem de la temporada. I el resultat no va decebre. Els montcadencs van sortir amb una gran concentració i intensitat defensiva que va anul·lar el rival. Només va cedir en el marcador el primer període amb un parcial de 19 a 13. La resta de parcials van ser favorables als montcadencs que va superar el Sant Adrià a totes les facetes. 

"Vam estar molt bé a nivell defensiu controlant els jugadors més ofensius del Sant Adrià i en atac vam tenir amb diversos jugadors per sobre de deu punts i tots els jugadors aportant", ha valorat el tècnic, Joaquim Sánchez. L'ala-pívot Miquel Bachot, amb 16 punts, va ser el màxim anotador del partit. Roger Gómez (13), Álex Sacristán (10), Aitor Murúa (8) i Víctor Castellano (8) van acompanyar en l'efectivitat del desplegament ofensiu. 

En les darreres setmanes Sánchez ha recuperat jugadors lesionats i ha pogut comptar als entrenaments amb la pràctica totalitat del grup . “Està sent una temporada molt difícil ja que no tenim sènior B i hem estat entrenant molts dies 7-8 jugadors”, explica l’ala-pívot. “La clau és que hem elevat el nivell d'entrenaments i ho estem traslladant als partits”, afegeix Bachot.

El Minguella B de Badalona és el líder en solitari amb un balanç de 10 victòries i només una derrota aquesta temporada, tot i tenir dos partits ajornats. L'UB MiR el segueix amb nou partits guanyats i quatre derrotes, i el grup capdavanter el tanca el Sant Adrià amb vuit victòries i també quatre derrotes amb un partit menys.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari