El FS Montcada rep aquest diumenge l’Hospitalet, el setè classificat

El juvenil A comença la segona volta a la pista del FC Barcelona

Una jugada del partit de la primera volta entre el juvenil A del FS Montcada i el Barça
Sílvia Alquézar

El primer equip del FS Montcada juga aquest diumenge (16h) contra l’Hospitalet, el setè classificat al grup 1 de la Tercera Nacional, amb 18 punts. El conjunt de Juanjo Amigo és a la dotzena posició, amb 14 punts. A l’última jornada, els montcadencs van aconseguir un empat amb regust amarg a la pista del tercer classificat, el Jesús Maria, ja que no van poder mantenir un avantatge de 0-4 en el marcador. 

De cara al pròxim partit, el tècnic disposa de tota la plantilla. Respecte al rival, Amigo ha comentat que "és un equip jove, com nosaltres, a qui també li ha costat fer-se amb la categoria, però han anat millorant partit a partit. Haurem de tenir molt en compte les seves transicions i sortir molt concentrats perquè té una bona mitjana de gols".

La resta d’equips locals de futbol sala aquesta setmana no juguen perquè hi ha jornada de descans.

Juvenil A

El juvenil A del FS Montcada inicia aquest dissabte la segona volta de la lliga, al grup 3 de la Divisió d’Honor Estatal amb un matx complicat. El conjunt de Darío Martínez visitarà la pista del FC Barcelona, el líder amb 33 punts i cap derrota. Per la seva banda, l’equip local es troba a la novena posició, amb 21 punts. Sabem que serà complicat treure punts contra el Barça i més a domicili, però plantejarem un partit competit que ens doni força per als pròxims esdeveniments”, comenta l’entrenador. 

D'altra banda, el juvenil A va guanyar aquest dijous l'AE Can Cuyàs per 1-4 a la ronda 3 de la fase eliminatòria de la Copa Catalunya. Els locals es van avançar amb un gol de Marcos Valdivia i després van arribar els quatre gols del FS Montcada, marcats per Adrià Salazar, el capità Rubén Rojano (2) i Marc.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari