El CD Montcada signa la continuïtat a Segona Catalana en vèncer la Gramanet (0-6)

El Sant Joan tanca la lliga amb una victòria contra el Lloreda (4-2) i el Santa María perd contra el Pajaril de Ripollet (2-1)

Óscar Reche, en una acció del darrer partit a casa contra el Canyelles, s'ha convertit en el jugador revulsiu de la davantera verda
Sílvia Alquézar
Óscar Reche, en una acció del darrer partit a casa contra el Canyelles, s'ha convertit en el jugador revulsiu de la davantera verda
Óscar Reche, en una acció del darrer partit a casa contra el Canyelles, s'ha convertit en el jugador revulsiu de la davantera verda

El CD Montcada continuarà a Segona Catalana la propera temporada, després de golejar la Gramanet, el cuer, per 8-0, en el darrer matx de la lliga. Els verds han acabat a la dotzena posició, amb 38 punts, i no baixen perquè no són un dels tres pitjors equips de la categoria que ocupen aquesta plaça.

El davanter Òscar Reche, que va fer quatre gols, va inaugurar el marcador a la primera meitat en transformar un penal i no va ser fins a la segona, que el conjunt de Miki Corominas va rematar la feina. Els altres golejadors van ser Eric Gari i Damián Almeyra. «Al primer temps, ens han pogut els nervis i l’ansietat, sabent el que ens jugàvem i que teníem moltes opcions d’aconseguir-ho després de conèixer els resultats dels partits de dissabte. Al segon temps, la golejada podría haver estat més àmplia», ha destacat el tècnic.

Al mateix grup 5, el Sant Joan es va acomiadar aquest diumenge de la lliga amb una victòria contra el Lloreda per 4-2, amb un hat-trick d’Albert Jiménez i un altre d’Alfredo Villanueva. El conjunt de Rubén López ‘Turu’, que no continuarà a la banqueta, ha acabat al setè lloc, amb 48 punts.

«Va ser un partit sense emoció. La primera part hem desaprofitat moltes ocasions de gol, en canvi, el rival ha marcat les dues que n’ha disposat. A la represa, hem augmentat el ritme i hem aconseguit donar-li la volta al marcador amb un gran Albert que ha aconseguit fer tres dels quatre gols”. La tranquil·litat de sentir-se a Segona Catalana i de guanyar el partit va permetre provar nous jugadors de categories inferiors. ‘Turu’ destaca com a important que “han jugat quatre juvenils i un jugador del filial”.

Tercera Catalana

El Santa María tanca la temporada amb una derrota al camp del Pajaril de Ripollet per 2-1. Els de Terra Nostra, que han tingut tres entrenadors en la recta final de la temporada, ha acabat la lliga en la setena posició, amb 41 punts. El balanç dels últims cinc partits no és positiu, ja que només n’ha guanyat un punt dels 15 possibles.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari