Una nena d’El Viver podria haver-se intoxicat amb una polsereta de goma

La família encara no ha posat cap denúncia i no s’ha obert cap investigació

Una alumna de P5 de l’escola El Viver podria haver-se intoxicat divendres passat després de ficar-se a la boca una polsereta de goma amb formes diferents, tan de moda aquests dies entre els més petits. Després del contacte oral, l’infant va patir les reaccions de febre alta i inflamació, i va haver de ser traslladada d’urgència a l’hospital de la Vall d’Hebron on ser donada d’alta després de rebre un tractament amb cortisona. En contra del que La Veu ha informat aquest dimecres, la família no tramitat encara cap denúncia davant de l’Oficina d’Informació als Consumidors de Montcada i Reixac (OMIC). 

Sense cap informe concluent de l’hospital, ni cap anàlisi toxicològic no s’ha obert cap investigació sobre el cas a l’espera que la família presenti la denúncia. La regidora de Salut Pública i Consum, M. Carmen Gonzàlez (CiU) ha confirmat que tècnics del seu departament estan treballant per esclarir el cas. Gonzàlez ha recomanat que davant els dubtes per intoxicació, “sempre es presenti la denúncia de forma immediata perquè s’agilitzi la investigació i es depurin responsabilitats”.
Algunes escoles de la ciutat han enviat unes circulars explicant l’incident i informant les famílies que els infants no portin aquestes polseretes al centre.

Davant d’aquest cas, la regidora de Salut Pública ha volgut alertar les famílies del risc que pot suposar alguns objectes i joguines amb dimensions petites per a infants.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari