María Elena Pérez compareix davant dels mitjans per ratificar la seva innocència

L’edil ha estat acompanyada de tots els membres del seu grup i del portaveu de CiU, soci de govern

Pérez, durant la seva intervenció davant dels mitjans
Pilar Abián

Acompanyada per tots els membres del grup socialista i pel portaveu de CiU i soci de govern, l’alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez (PSC), ha comparegut aquest matí davant dels mitjans de comunicació per negar rotundament cap mena d’implicació amb la trama de corrupció urbanística Mercuri destapada a Sabadell. L’edil, visiblement afectada, ha llegit un comunicat ratificant la seva innocència sense opció a atendre preguntes per part dels periodistes.

Pérez ha assegurat no haver rebut mai cap cobrament de comissions i ha reconegut haver estat citada a declarar pel Jutjat número 1 de Sabadell per la seva presumpta participació en un delicte de tràfic d’influències, acusació que l’alcaldessa també ha negat. L’edil ha reiterat que el agents de la Policia Judicial que van anar a l’Ajuntament es van endur un expedient administratiu i no pas documentació urbanística i ha manifestat que totes les contractacions fetes per l’Ajuntament han estat legals. 

Maria Elena Pérez s’ha mostrat predisposada a col·laborar amb la Justícia per defensar la seva “innocència i honorabilitat”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari