L’alcaldessa reafirma un cop més la seva innocència en resposta a les peticions de dimissió

L’edil considera que l’oposició ha tret de context fragments del sumari

En resposta a les demandes de dimissió que han fet els grups de l’oposició un cop s’ha aixecat el secret de sumari del cas Mercuri, l’alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez (PSC), ha fet un nou comunicat en què nega la seva implicació en qualsevol trama de tràfic d’influències i apel·la a la rapidesa de la justícia per tal que aquest tema quedi aclarit amb la màxima celeritat, atesa la repercussió social que té. 
Pel que fa a les declaracions telefòniques que formen part de l’auto del Jutjat d’Instrucció de Sabadell, l’alcaldessa considera que són declaracions realitzades entre terceres persones (en cap cas d’ella). “Pel propi to amb què estan fetes, rebutjo entrar en valoracions de tipus personal, ja que aquestes actituds es qualifiquen per elles mateixes”, ha dit. En el mateix escrit, María Elena Pérez destaca “la manca de pressió que aquestes poden fer sobre la meva persona i sobre les decisions que prenc com a alcaldessa”.
L’edil insisteix un cop més a reafirmar que el procés de selecció de la directora de l’Àrea de Política Territorial “es va ajustar totalment a la legalitat” i defensa l’actuació de la resta de regidors en el procés. Així mateix, manifesta “la inexistència de cap mena de pressió a terceres persones en un sentit o un altre en el procés de selecció, com queda demostrat en el mateix sumari i en les declaracions que han estat recollides”, afirma.

Finalment, l’alcaldessa considera que “les declaracions de l’oposició es poden deure a una interpretació fora de context de parts fragmentades del sumari”. El comunicat conclou expressant la confiança de l’edil “en la justícia i en què es restauri la meva honorabilitat”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari