L’Ajuntament elaborarà un pla contra els abocaments il·legals

La regidora del departament, Judith Mojeda, assegura que la Brigada està col·lapsada davant la gran quantitat d’accions incíviques

Abocament il·legal a Can Rocamora, a Mas Rampinyo
Premsa Ajuntament

La Brigada Municipal de l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha recollit recentment un total de 1.350 quilos de residus i ha netejat un cop més un abocament il·legal al camí de Can Rocamora. Fa només mes i mig que els operaris van retirar altres 600 quilos de material. En aquesta ocasió, els treballadors han detectat material com plàstics, mobles vells i voluminosos. És en aquest sentit que el consistori està elaborant un pla contra els abocaments, per tal d’evitar al màxim aquestes accions incíviques.

“Tornem a reiterar la nostra indignació i preocupació davant la proliferació d’aquests abocaments en aquest punt concret i el poc respecte que mostren algunes persones amb l’entorn, quan, a més, disposem d’un servei gratuït de retirada de mobles i voluminosos”, ha manifestat la regidora de Medi Ambient, Judith Mojeda (PSC), qui assegura que la Brigada està “col·lapsada” davant la gran quantitat d’actuacions que ha d’efectuar per retirar aquest material. L’edil demana la col·laboració ciutadana per tal d’evitar nous abocaments i sancionar els responsables d’aquestes accions.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari