Els alcaldes socialistes volen que el Besòs sigui una gran rambla

M. Elena Pérez participa en una trobada amb edils de municipis de la conca

D'esquerra a dreta, els alclades de Barcelona, Santa Coloma, Sant Adrià i Montcada i Reixac

El Pla Besòs és una de les grans apostes que fan els candidats a l’Alcaldia del PSC dels municipis que formen part de la conca del riu, especialment des de Montcada fins a la seva desembocadura. Els actuals alcaldes i alhora alcaldables socialistes de Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Montcada i Reixac es van trobar aquest dimarts (17 de maig) per presentar el projecte del Besòs en l’àmbit format per aquestes ciutats i on es concentren més d’un milió de persones i 850 hectàrees de polígons d’activitat econòmica.

El projecte d’estratègia conjunta passa per executar la cobertura de la Rambla Litoral, fer actuacions urbanístiques que permetin implantar una xarxa segregada d’autobusos interurbans, dins i entre les ciutats i aconseguir que el Besòs esdevingui un corredor verd metropolità. En l’àmbit concret de Montcada el pla preveu millorar la qualitat ambiental del riu i del seu entorn, crear un zona naturalitzada de wetlands que serveixi per desenvolupar un sistema de tractament terciari per a la depuradora d’aigües així com espais d’interconnexió entre els dos parcs naturals de l’àrea com són Collserola i la serralada de Marina.

“Seguirem treballant de forma conjunta i coordinada per impulsar aquesta centralitat metropolitana emergent, creant un passeig amb balcons i millorant la connexió entre ciutats”, ha assenyat l’alcladable del PSC i actual alcaldessa, M. Elena Pérez, tot afegint “volem que la nostra ciutat visqui de cara al riu”.

http://www.mariaelenaperez.cat/?page_id=38http://www.youtube.com/watch?v=TXR0fnP5S1Q

 

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari