La CUP reitera el seu suport al col·lectiu Stop Pujades

La plataforma ciutadana reclama que els preus dels desplaçaments s’equiparin als del 2013

La CUP Montcada ha fet un comunicat en què es posiciona a favor de les accions del col·lectiu Stop Pujades per aconseguir que els preus del transport públic s’equiparin als del 2013. Aquesta plataforma ciutadana ha dut a terme a llarg de l’any diverses protestes en aquest sentit i durant el primer semestre del 2015 celebrarà el 1r Congrés de Defensa del Transport Públic en què fixarà els seus objectius a mig termini.

Respecte l’anunci de la congelació de les tarifes a Barcelona i la rebaixa de la T-10 per al 2015, que passarà dels 10.30 euros a 9,95, fruit de l’acord pactat entre CiU i PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Stop Pujades entén que respon a motius electorals però també a les mobilitzacions dels usuaris.

D’altra banda, la plataforma ciutadana critica que només baixi el preu del títol de la T-10 de la zona 1, creant un greuge comparatiu amb la resta de zones. “Aquesta rebaixa és una treva per a l'aplicació de la T-Mobilitat, una operació de privatització i encariment del transport que passa per adjudicar a dit la gestió a CaixaBank, encarregada del refinançament del deute del transport públic de Catalunya”, ha denunciat el col·lectiu en un comunicat.

“Ens sumem a Stop Pujades i seguirem animant a participar a les reivindicacions i les protestes fins que no hi hagi un abaratiment real del transport públic”, ha assenyalat la CUP Montcada.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari