La CUP avança que dissabte, al Ple d’investidura, votarà per un canvi de govern al municipi

La formació, que tindrà un representant al plenari, no vol que governin PSC i CiU

A tres dies per a la celebració del Ple d’investidura per triar qui ocuparà l’Alcaldia durant el proper nou mandat, la CUP ha anunciat la intenció de votar la creació d’un nou govern on no hi siguin els dos partits que hi han estat durant els darrers 16 anys, PSC i CiU.

“Després dels resultats de les eleccions municipals entenem que Montcada ha votat a favor d'un canvi polític al nostre consistori”, assenyala la CUP en el seu escrit en què titlla de “mal govern” el que hi hagut fins ara. “Cara a la investidura del proper dissabte votarem a favor de la creació d'un nou govern municipal que treballi per assolir un poble més just a nivell social i nacional”, clou el comunicat.

 

De moment, atesa la correlació de forces que composaran el nou Ple, continua sent una incògnita què passarà a la sessió d’investidura (dissabte, Casa de la Vila, 12h) per triar nou alcalde o alcaldessa. Podria ser l'actual alcadessa, M. Carmen Porro (PSC), en ser la número 1 de la  la llista més votada, amb 4 regidors, o bé l’alcaldable de la segona formació en nombre de vots, Laura Campos (ICV-EUiA), qui també compta en el seu grup amb 4 edils. Aquestes són les dues possibilitats que semblen tenir més opcions, encara que l’aritmètica no descarta la formació d’altres governs. El més difícil per a qui ocupi finalment el càrrec serà garantir una majoria estable per governar durant tot el mandat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari