La CUP insta Arrizabalaga a justificar despeses per valor de 7.000 euros fetes amb la Visa d’Alcaldia

La formació replica així l’exalcalde després que aquest hagi titllat de ‘calumnioses’ les informacions publicades pels cupaires

La CUP ha volgut deixar clar a través d’un comunicat que les informacions publicades al portal Montcada del Revés sobre les despeses pagades amb la targeta Visa d’Alcaldia durant el període en què el socialista César Arrizabalaga va ser alcalde, del 1999 al 2010, no són ni “interessades ni calumnioses”. La formació ha respost així les declaracions fetes per l’exedil a La Veu de Montcada en què critica la iniciativa dels cupaires i qualifica el seus mandats d’“exemplars i transparents”. “Són declaracions que demostren l'arrogància, la prepotència i la xuleria que van caracteritzar la seva gestió”, ha assenyalat la CUP en el seu escrit.

La formació justifica que la feina de buidatge de tots els tíquets pagats amb la Visa mentre Arrizabalaga va ser alcalde ha estat purament analítica i insta l’exedil a demostrar la seva exemplaritat explicant el destí de 7.000 euros que no consten com a justificats o la utilitat pública de determinades compres. En els propers dies, la CUP té previst presentar davant de la Fiscalia Anticorrupció la documentació recollida perquè en faci una valoració jurídica. “Mentrestant –ha expressat el partit– continuarem denunciant tota aquella corrupció que no està penada judicialment però que respon a un comportament bastant reprobable des del punt de vista ètic i moral”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari