El consistori no ha rebut cap sol·licitud per construir un complex geriàtric al Pla de Reixac

Segons una informació publicada a la premsa, la companyia Baraka hauria comprat uns terrenys de 600.000 m2 per construir-hi l’equipament

L’Ajuntament de Montcada no ha rebut cap sol·licitud per part de la companyia Baraka per construir un complex geriàtric al Pla de Reixac, a l’alçada de Can Cabanyes. Així ho va confirmar el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC), durant el Ple de juliol en resposta a una pregunta del grup municipal del PSC sobre una informació aparegudes a la premsa en què s’afirmava que un grup inversor havia comprat uns terrenys de 600.000 m2, limítrofes amb Santa Perpètua i Barbera, per aixecar un equipament assistencial i sanitari que podria acollir fins a dos hospitals. Segons les notícies publicades, la companyia Baraka, instal·lada a Catalunya fa un any i mig, invertiria 300 milions d’euros per a l’edificació del complex, que donaria feina a 400 persones durant l’execució de les obres i a 200 professionals quan ja estigui en funcionament.

 

Els terrenys als quals es fa referència estan classificats com a sol urbanitzable no delimitat, qualificats com a equipament, parc forestal i zona verda. «La majoria tenen la qualificació 7C per a equipaments de nova creació d’interès supralocal o metropolità, per tant, només tindria cabuda un centre hospitalari si té interès públic i després d’una transformació urbanística que hauria de passar tots els tràmits a nivell municipal i de la Generalitat», ha explicat Sánchez. Les parcel·les implicades en aquesta operació no pertanyen a l’Incasòl, que tampoc té constància d’aquesta operació urbanística al Pla de Reixac.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari