Cs retirarà la col·laboració al govern si dona suport al referèndum de l’1-O

L’executiu no s’ha pronunciat a l’espera de reunir-se els tres socis de govern

Óscar Pérez, David Gerbolés i Joaquín Salas –d'esquerra a dreta– han fet una roda de premsa aquest dijous a l'Ajuntament

El grup municipal de Cs ha traslladat aquest dijous a l’alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA), i la presidenta de l’Àrea Social, Mar Sempre (Círculo Montcada) el seu posicionament respecte el referèndum d’independència de Catalunya, convocat el pròxim 1 d’octubre per la Generalitat. La formació taronja ha informat a les edils que el seu partit retirarà la seva col·laboració al govern municipal –format per ICV-EUiA, ERC i Círculo Montcada–, si l’Ajuntament dona suport a la consulta. “Si donen qualsevol pas, per petit que sigui, a favor de l’1-O, no seguirem sent responsables amb la governalitat de la ciutat”, ha comentat el portaveu del grup municipal, David Gerbolés, en la roda premsa que ha fet al consistori en acabar la reunió amb les representants del govern local, on també han estat presents el regidor Óscar Pérez i el coordinador de Cs a Montcada, Joaquín Salas.

 

Durant la compareixença, Cs ha recordat que els pressupostos i les ordenances fiscals de l’Ajuntament s’han aprovat aquest mandat gràcies al suport de la seva formació, ja que el govern municipal es troba en minoria amb 9 regidors. No facilitarem el nostre ajut a cap iniciativa d’un govern que estigui disposat a saltar-se la llei i a posar en perill els funcionaris de l’Ajuntament”, ha manifestat Gerbolés. Per la seva banda, l’alcadessa no ha volgut fer cap comentari sobre la proposta de Cs, a l’espera de mantenir una reunió els tres socis de govern.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari