Cs critica la gestió del regidor d’Esports sobre el repartiment de subvencions a les entitats esportives

Salvador Serratosa respon que li va explicar personalment la proposta al regidor Óscar Pérez i li va enviar la documentació sol·licitada per correu electrònic

Cs ha criticat la gestió del regidor d’Esports, Salva Serratosa (ERC), en considerar que incompleix un dels punts de l’acord que van signar el govern municipal –ICV-EUiA, ERC i Círculo Montcada– i la formació taronja per aprovar els pressupostos de l’Ajuntament d’aquest any. En un comunicat, l’edil Óscar Pérez denuncia que Serratosa no ha dut a terme la redistribució de les partides destinades a les subvencions de les entitats esportives. Ambdues parts crèiem que es feia un repartiment injust dels diners públis. Li exigim que ens entregui la documentació sol·licitada i compleixi el pacte signat”, manifesta Pérez, qui lamenta que el responsable d’Esports no hagi contestat la pregunta que el grup municipal de Cs va formular en el Ple de juliol sobre el tema.

En resposta a les crítiques de Cs, Serratosa ha comentat que es va reunir amb Pérez el 26 juliol per explicar-li la nova proposta de subvencions que s'està treballant per aplicar el 2018. D'altra banda, el regidor d'Esports també ha explicat que va enviar a Pérez la documentació que demanava el grup municipal taronja a través d'un correu electrònic, l'1 d'agost, "que es veu que no ha rebut perquè no li funciona l'email de l'Ajuntament".

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari