La població expressa la seva commoció pels atemptats de Barcelona i Cambrils

La concentració de cinc minuts de silenci convocada per l’Ajuntament aplega al voltant de 150 persones

Els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils han commocionat la població. Malgrat les altes temperatures i, tot i la data, marcada pel període vacacional, desenes de persones s'han concentrat aquest migdia davant de l'Ajuntament per participar als cinc minuts de silenci convocats per l'Ajuntament en resposta a la crida de la Federació de Municipis de Catalunya. Amb les banderes onejant a mitja asta, el públic ha seguit les intruccions de l'alcaldessa accidental, Montse Ribera (ERC), a l'hora d'iniciar l'acció que ha acabat amb un llarg aplaudiment en record a les 14 víctimes mortals comptabilitzades fins al moment en el marc de les accions terroristes. Ribera ha expressat el seu suport a la ciutat de Barcelona i ha enviat sengles cartes de suport al consistori barceloní i a la Generalitat. L'Ajuntament montcadenc també ha decretat tres dies de dol.

 

Escrits d'ERC i Círculo

La secció local d'Esquerra ha fet un comunicat convidant la població a participar a la concentració i condemant sense pal·liatius els atacs terroritses- "Oferim tot l'escalf i el nostre més sentit condol als familiars i amics de les víctimes i ferits", assenyala l'escrit. ERC MiR també destaca i agraeix la tasca feta tant pels Mossos d'Esquadra com per la resta de cossos de seguretat i emergència de tot el país.

En la mateixa línia s'ha expressat l'agrupació d'electors Círculo Montcada en un altre comunicat en què ha manifestat el seu condol a les víctimes i el suport a les forces de seguretat i ha agraït la participació de la ciutadania a la concentració d'aquest migdia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari