Cs defensa l’actuació de la Policia Local en relació amb la consulta

El partit demana a l’alcaldessa i a la regidora de Seguretat Ciutadana que expressin públicament el seu suport als agents

Ciutadans, amb tres regidors a l’oposició, ha demanat a l’alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA), i a la regidora de Seguretat Ciutadana, Montse Ribera (ERC), que surtin en defensa dels agents davant les crítiques de la CUP a la seva actuació –per requisar cartells electorals i fer identificacions– a través de les xarxes socials. La Policia Local està rebent amenaces per fer la seva feina davant d’una consulta que ha estat suspesa i és il·legal, ha denunciat el portaveu de Cs, David Gerbolés.

Ciutadans també ha criticat la presència i la participació del portaveu d’Esquerra, Jordi Sánchez, a l’assemblea feta ahir a la plaça de l’Església per parlar sobre la consulta de l’1 d’octubre. Li estan dient a la gent que vagi a envoltar els col·legis electorals, uns centres que són de tots, incitant a muntar una festa separatista que acabarà malament”, intueix Gerbolés qui responsabilitza directament del que pugui passar a l’alcaldessa i als membres del seu govern –ICV-EUiA, ERC i Círculo.

Suport retirat

Per al partit taronja, que va donar suport al govern local en l’aprovació dels pressupostos, el posicionament de l’executiu davant del referèndum ha fet volar tots els ponts de diàleg possibles i posa en perill la governabilitat a partir del 2 d’octubre. Ciutadans també ha denunciat l’incompliment dels acords pactats a principi d’any per desbloquejar l’aprovació dels comptes municipals. Encara no hem rebut cap de les dues auditories compromeses, ni l’econòmica ni la urbanística, ni tampoc la nova proposta de distribució de subvencions per a les entitats esportives”, ha lamentat el portaveu de Cs.

El grup també ha anunciat la presentació al Ple de setembre d’una moció en defensa del funcionariat en relació amb el referèndum i d’una instància reclamant saber qui va signar la cessió de l’Auditori Municipal per fer l’acte de campanya convocat el 16 de setembre per la CUP. Cs també va fer un altre comunicat ahir al matí reclamant la retirada dels cartells de la campanya de l'1-O i demanant la dimissió del regidor republicà Jordi Sánchez.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari