Concentració i penjada massiva de cartells a favor del referèndum

Els organitzadors de la Marató per la democràcia condemnen la ‘repressió’ de l’Estat i criden a participar a l’1-O

Durant la matinal Marató per la democràcia s'han penjat cartells a una façana amb la bandera del col·lectiu LGTBI
La concentració s'ha fet a les 11h, davant la Casa de la Vila
Els convocats han llegit un manifest defensant que no es pot prohibir la ciutadania votar
Els participants han començat la penjada de cartells pel carrer Major
Durant l'acte s'han repartit cartells i propaganda electoral

Al voltant de 300 persones s’han concentrat aquest matí, a les 11h, davant la Casa de la Vila en resposta a la convocatòria feta arreu del país sota el lema Marató per la democràcia. Després de la lectura d’un manifest en què han condemnat “l’assalt que l’Estat espanyol està duent a terme contra les institucions catalanes així com l’atac contra els drets fonamentals de la ciutadania com són els d’expressió, opinió i manifestació”. Els organitzadors de l’esdeveniment, convocat per les forces del sí i l'ANC, també han demanat als participants que continuïn mobilitzant-se per fer possible la celebració del referèndum de forma pacífica i a no tenir por. “Aquesta serà –han dit– la clau de l’exit no només de 1-O sinó de la democràcia perquè votar mai pot ser prohibit”.

En el decurs de l’acte també s’ha convidat als participants a acompanyar demà l’alcaldessa, Laura Campos, a declarar davant la Fiscalia –la sortida conjunta es farà a les 10h, des de la plaça de l’Església– i a donar suport a tots els polítics i ciutadans que afirmen “estan arriscant la seva llibertat i la seva democràcia perquè l’1 d’octubre es pugui votar”.

La Marató per la democràcia ha continuat amb una enganxada massiva de cartells, primer pel carrer Major i a continuació, per la resta de barris del municipi.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari