Andròmines organitza la setena edició del Mercat d’Intercanvi

La iniciativa s’allargarà enguany durant tota la setmana per tal d’apropar la possibilitat de fer intercanvis a tots els barris

Coincidint amb la Setmana Europea de la Prevenció dels Residus, l’entitat sociolaboral Andròmines, que gestiona la Deixalleria Municipal, organitza la setena edició del Mercat d’Intercanvi. Enguany, la iniciativa s’allargarà durant tota la setmana per tal d’apropar la possibilitat de realitzar intercanvis a tots els barris de la ciutat. L’objectiu és fomentar la reducció, la reutilització i el reciclatge per tal que els objectes emmagatzemats a casa als quals se’ls dona poc o cap ús els puguin fer servir altres altres persones.

 

El Mercat va començar aquest dilluns amb la visita a Montcada Nova-Pla d’en Coll. Aquest dimarts, Andròmines ha instal·lat la paradeta a la plaça del Bosc de Can Sant Joan i, dimecres, ho farà a la cruïlla entre els carrers Guadiana i Rocamora, coincidint amb el mercat ambulant. Dijous al matí, el Mercat es traslladarà a la plaça del Poble de Terra Nostra i, a la tarda, novament al mateix punt de dimecres a Montcada Centre. Divendres hi serà al carrer Santa Fe de Mas Rampinyo i, dissabte, davant del Centre Cívic de Can Cuiàs. Les paradetes es podran visitar de 9 a 13.30h i de 16 a 18.30h.

 

Es poden intercanviar llibres, discs i complements que estiguin en bon estat. Tothom que hi participi podrà endur-se un altre objecte que li sigui d’utilitat. L’única condició és que no es poden fer servir els diners.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari