Quatre montcadencs ocupen diferents llocs a les llistes de dues formacions

Joan Josep Nuet, Laura Campos i Yosef Bakali participen a la candidatura de Catalunya en Comú, mentre que David Gerbolés forma part de la de Cs

David Gerbolés ocupa el número 49 de la llista de Cs per Barcelona
FB
Laura Campos, alcaldable d'ICV-EUiA
Laura Campos ocupa el número 77 de les llistes de Catalunya en Comú per Barcelona

Són quatre les persones de Montcada i Reixac que formen part d'alguna de les llistes de les formacions que opten a les eleccions autonòmiques del 2017. El que està millor posicionat és l'exregidor montcadenc i coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, que ocupa el número 5 de la llista per Barcelona de Catalunya en Comú. Nuet és diputat de Catalunya Sí que Es Pot (CSQP) i un dels encausats en la querella de la Fiscalia per promoure resolucions sobiranistes com a membre tercer de la Mesa del Parlament. Molt més abaix de la mateixa llista, que encapçala Xavier Domènech, trobem l'alcaldessa Laura Campos, d'ICV-EUiA, que ocupa el lloc número 77. Dintre de la mateixa candidatura però a les llistes per Girona, hi ha el montcadenc Yosef Bakali, de Círculo Montcada, situat al número 6. Per la seva banda, el regidor de Cs, David Gerbolés ocupa el número 49 de les llistes de la formació taronja per Barcelona, que encapçala Inés Arrimadas. 

Actes de campanya. ERC ha confirmat l'organització d'un sopar electoral al municipi el 15 de desembre amb la presència de Marc Sanglas, diputat i secretari de política municipal, que ocupa el número 22 de les llistes per Barcelona. Les persones interessades a assistir-hi han d'apuntar-se a l'adreça [email protected]. La resta de partits encara no han confirmat cap acte, tot i que la tendència serà la instal·lació de carpes als diferents barris i als mercats ambulants.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari