La candidatura de Junts per Catalunya aspira a una victòria independentista

Representants del PDeCAT presenten la campanya que farà el partit per als comicis autonòmics

Militants del PDeCAT, en l'acte d'inici de campanya al carrer Major
Pilar Abián
D'esquerra a dreta, Morral, Sánchez i Paredes, durant la presentació de la campanya amb els cartells de Puigdemont i Sánchez i el llaç groc reclamant la llibertat dels polítics i activistes empresonats

En un acte fet ahir a la seu del PDeCAT, la presidenta del partit, Amèlia Morral, i els regidors Joan Carles Paredes i Montse Sánchez, van coincidir a destacar la importància que les eleccions del 21 de desembre tenen per al futur del país. La candidatura de Junts per Catalunya aspira a què les forces independentistes siguin majoria i Carles Puigdemont restituït com a president. Estan en perill la nostra llengua i les nostres institucions”, va dir Morral per subratllar el pes històric dels comicis. Paredes va assenyalar que les eleccions estan marcades per “l’aplicació de l’article 155, l’empresonament de consellers i l’exili de part del govern legítim”. El portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament va lamentar que finalment no hagi estat possible fer una llista conjunta amb ERC, però va expressar la seva confiança en què les forces independentistes sumin majoria el proper 21D. “Ens juguem el futur del nostre país i de poder consolidar la República”, va dir, tot animant els assistents a implicar-se en la campanya. En aquesta línia, Sánchez va afegir que es tracta de convèncer els indecisos que, “al marge de colors polítics, defensin la recuperació dels valors que l’Estat espanyol ens ha arrabassat com són la democràcia, la justícia i la llibertat”. Els representants del PDeCAT no van deixar perdre l’oportunitat de criticar la resolució judicial que manté a la presó Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

A peu de carrer

Quant a la campanya que Junts per Catalunya farà al municipi, es basarà en la presència als barris i el porta a porta. També està previst dur a terme un acte el 16 de desembre, a la Casa de la Vila, amb la presència d’algun candidat. Tot i que ahir estava anunciada la presència de Lourdes Ciuró, número 57 de la llista, finalment no hi va poder assistir en coincidir en horari amb la presentació de la candidatura a nivell nacional.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari