Joan Carles Paredes, vicepresident del Consell Comarcal del Vallès Occidental

El portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament també assumirà la presidència de la Comissió Informativa de Promoció econòmica i polítiques actives d’ocupació

Paredes, tercer per l'esquerra, amb la resta de membres del govern del Consell
Consell Comarcal

El portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament, Joan Carles Paredes, ha estat nomenat vicepresident del Consell Comarcal del Vallès Occidental després de la renovació del cartipàs d’aquest organisme que presideix l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez. El govern de l’ens, format per consellers i conselleres comarcals del PSC i de PDeCAT, s’organitza en quatre àrees que responen a quatre Comissions Informatives: Govern i Serveis Generals, Territori i Sostenibilitat, Promoció econòmica i polítiques actives d’ocupació i Benestar Social, Educació i Qualitat de Vida. El nou cartipàs dona continuïtat a la feina feta des de l’inici del mandat i vol donar estabilitat a la institució”, ha manifestat Giménez.

Paredes, a més de la vicepresidència del Consell també assumeix la presidència de la Comissió Informativa de Promoció econòmica i polítiques actives d’ocupació, àrea que inclou: Empresa i indústria, Comerç i turisme, Economia social i col·laborativa, Ocupació i innovació, Vallès Circular i Emprenedoria.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari