Marc Sanglas: ‘Volem guanyar les eleccions per implementar la República’

El candidat número 22 de la llista d’ERC sopa amb militants i simpatitzants

Sanglas es va fotografiar amb alguns dels assistents al sopar
Pilar Abián
Sanglas, al centre de la imatge, acompanyat dels regidors Salva Serratosa, Montse Ribera i Jordi Sánchez, i del president local d'ERC, Oriol Ribas

El candidat número 22 de la llista d'Esquerra Republicana per Barcelona, Marc Sanglas, va sopar aquest divendres amb una trentena de militants i simpatitzants en un acte organitzat per la secció local del partit. En declaracions a laveu.cat, el polític va expressar la seva confiança en la victòria d'ERC a les eleccions autonòmiques malgrat que algunes enquestes assenyalen Cs com la llista més votada. "Els sondejos són indicatius de tendències, però no la foto fixa, que és la que resultarà de l'escrutini", va dir Sanglas. El candidat va animar els assistents al sopar a dedicar els quatre dies que encara queden de campanya per intentar convèncer el màxim nombre d'indecisos: "Als que creuen en la República els hem de dir que necessitem el seu suport per desplegar-la i implementar-la".

Sanglas també va reconèixer que aquestes eleccions no són normals "amb el vicepresident i un conseller a la presó i el president i altres membres del govern, a l'exili", va lamentar, tot assenyalant l'Estat espanyol com el culpable d'exercir la violència sobre la població, el passat 1-O, d'instar a la marxa d'empreses de Catalunya i de les conseqüències derivades de l'aplicació del 155. "Quan l'independentisme ha governat no ha gestionat cap conflicte social i, en canvi, ens acusen de la desestabilització que el propi Estat està provocant", va criticar Sanglas. El candidat republicà va insistir que el seu partit només vol que el poble català decideixi de forma democràtica el seu futur en un clima de tranquil·litat i que, si l'independentisme no guanya, seguirà treballant per enxamplar una base social que consolidi aquest objectiu en el futur.

Quant al possible escenari que hi haurà al Parlament després del 21D, Sanglas va assenyalar que ERC està disposada a pactar amb les forces que donin suport a la República però també amb aquelles amb les quals hi hagi coincidències en l'àmbit de polítiques socials.

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari