Destrossat el mural reivindicatiu pintat pel CDR a la llera del Ripoll

El col·lectiu independentista mostra la seva indignació a les xarxes i qualifica els autors de l’acció de “brètols intolerants”

Així va quedar el mural reivindicatiu, poques hores després de la seva realització

Poques hores va durar intacte el mural reivindicatiu que va fer ahir al migdia el CDR a la llera del riu Ripoll amb el lema ‘Llibertat, presos polítics’. La pintada del mural era un dels molts actes que es van celebrar arreu del territori per reclamar el desplegament efectiu de la República i que van culminar amb una gran manifestació pel centre de Barcelona convocada per l’ANC. A més de tapar el mural amb pintura negra, els autors de les destrosses també van retirar els llaços grocs que es van col·locar al llarg de la passarel·la en record dels líders independentistes empresonats. El Comitè ha expressat la seva indignació a través de les xarxes socials titllant els responsables de l’acció de "brètols intolerants".

Botifarrada groga. Es farà el proper 18 de març, a partir de les 12h, al Casal de la Mina amb l'objectiu de recaptar fons per als familiars dels presos i els polítics exiliats. Els tiquets, al preu de 7 euros, es poden comprar a la Farmàcia Relat, Mestres Perruquers i les seus de les entitats organitzadores: ANC, Òmnium Cultural, CDR MiR, CUP, ERC i Junts per Catalunya. Es preveu la presència la periodista Beatriz Talegón (ex PSOE), Joan Canadell (ANC), Oriol Corral (CUP), Ramir de Porrata (Cercle Català de Negocis), Eduardo Reyes (president honorífic de Súmate), Lourdes Ciuró (PDeCAT) i Albano Dante Fachín (exPodem). També hi hauran les actuacions musicals dels grups Els Garlic Garlic i L'Espingari.   

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari