La Marea Pensionista de Montcada participarà a la mobilització d’aquest dissabte a Barcelona

El col·lectiu de jubilats reclama la revaloració de les pensions segons l’IPC i el pagament d’una pensió mínima de 1.080 euros

El col·lectiu de pensionistes de Montcada es manifesta tots els dilluns a les 12h davant de l'Ajuntament
Rafa Jiménez

El col·lectiu de jubilats que cada dilluns, a les 12h, es concentra davant de l’Ajuntament per expressar el seu malestar per la minsa pujada de les pensions aplicada pel govern central –del 0,25%– ha fet una crida a la ciutadania perquè se sumi a la protesta conjunta que es farà el 17 de març a Barcelona. La mobilització, convocada per la Coor­dinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions –que agrupa centenars de plataformes i marees pensionistes–, es fa arreu del país en defensa de pensions dignes. La concentració tindrà lloc a les 11h, a la plaça d’Urquinaona. 

Entre les reivindicacions del moviment destaquen l’exigència de revaloració de les pensions segons l’IPC, la recuperació del poder adquisitiu perdut i el pagament d’unes retribucions dignes amb un mínim de 1.080 euros. També es planteja la derogació de les dues últimes reformes de pensions, la del PSOE i la del PP, entenent que han estat les que han provocat la caiguda present i futura de les pensions públiques.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari