Personal dels plans d’ocupació fan millores a la via pública i als equipaments

Destaquen la reforma de l’Hotel d’Entitats de Can Sant Joan i l’adequació d’itineraris inclosos al Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible

Els regidors Jordi Sánchez i Mar Sempere, durant una visita a les obres de millora de l'Hotel d'Entitats

La Brigada Municipal i una vintena de persones contractades mitjançant plans d'ocupació per fer tasques de pintura, soldadura, paleta i jardineria estan duent a terme treballs de millora d'edificis, de l'accessibilitat, la mobilitat i la seguretat a la via pública i d'estalvi energètic. Una de les actuacions destacades és l'arranjament de les deficiències, la pintura i reforma dels lavabos de la primera planta de l'Hotel d'Entitats de Can Sant Joan (carrer Viver), efectuada amb personal contractat pel programa 'Treball als barris', una subvenció que atorga la Generalitat a municipis que tenen adjudicada la Llei de barris. Una de les particularitats d'aquest pla d'ocupació és que les persones contractades són veïnes del barri. Aquesta setmana, el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC), i la presidenta de l'Àrea Social, Mar Sempere (Círculo), han visitat l'edifici per comprovar l'estat de l'actuació. L'Hotel d'Entitats acull els serveis municipals Mentrestant, Centre Obert Can Sant Joan i la Muntanyeta Viu i és la seu d'algunes associacions del municipi.

D'altra banda, el personal municipal està efectuant accions incloses al Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS), com la millora de l'itinerari de vianants al carrer Mercè i al lateral de la C-17, per millorar la connexió entre els diferents sectors de Mas Rampinyo. Ha començat la construcció de cinc plataformes de formigó per a les noves parades d'autobús del futur recorregut de l'autobús 155, vinculat al trasllat de la Policia Local al polígon de la Ferreria. També s'està actuant sobre les voreres dels principals itineraris inclosos al PMUS i pròximament es faran algunes de les accions incloses al pla de millora de l'accessibilitat als edificis més antics de Can Cuiàs.

En el marc d'aquestes actuacions, s'estan executant millores de manteniment de la piscina d'estiu de la zona esportiva centre, per eliminar les fuites d'aigua que s'han localitat arran la monitorització de consums que Agbar hi ha instal·lat, en conveni amb l'Ajuntament. Pròximament, s'instal·larà un nou enrajolat a la coberta de l'escola El Turó, que es fa servir com a pati, i es canviaran les travesses en mal estat que hi ha al Parc de la Llacuna, en el marc del conveni amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per a la gestió de l'espai verd.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari