Cs exigeix la dimissió d’Ana Ballesta per la construcció d’una piscina al seu jardí sense permís municipal

El grup taronja va demanar públicament explicacions a la regidora de Círculo i, en no haver-les donat, li demana ara que deixi el càrrec

El grup municipal de Cs ha fet un comunicat demanant la dimissió de la regidora de Círculo en l’oposició, Ana Ballesta, per no haver donat explicacions sobre la construcció d’una piscina i un porxo a casa seva, sense permís municipal. Aquest fet va ser donat a conèixer el passat 17 d’abril pel propi grup de Círculo i ha motivat l’obertura d’un expedient per infracció urbanística contra l’edil. Arran la denúncia pública, Ciutadans va demanar a la regidora explicacions al respecte sense obtenir resposta. Davant d’aquest silenci, el regidor Óscar Pérez (Cs) ha exigit per escrit la seva dimissió inmediata. “Se li acusa d’un fet greu i no pot seguir ni un minut més ostentant un càrrec públic”, ha manifestat l’edil.

Ballesta carrega contra Cs

En resposta al comunicat de Ciutadans, la regidora de Círculo a l'oposició ha acusat el partit d'actuar amb "servilisme" cap a l'equip de govern a qui ha ajudat a aprovar els pressupostos amb un acord "exprés i torticero", ha dit. Ballesta, que no té intenció de dimitir ni tampoc ha donat explicacions sobre l'afer de la piscina, ha lamentat que Cs no demani la dimissió dels altres dos membres de Círculo, Mar Sempere i José Domínguez, contra els que diu haver presentat una demanda al febrer per no haver complert la sentència de restitució de la seva persona en haver-se provat que quan va ser cessada i apartada del grup, a l'agost del 2016, es van vulnerar els seus drets. "Si a Cs li preocupa tant la legalitat, hauria de demanar la dimissió d'aquests dos regidors", ha manifestat. La regidora també ha qüestionat la integritat de Ciutadans com a partit després que el Tribunal de Comptes no hagi aprovat la gestió econòmica de la formació.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari