L’IME anuncia que ja s’ha reparat la caldera de la piscina municipal

Cs va emetre, a finals de la setmana passada, un comunicat criticant la gestió que el govern està fent d’aquesta instal·lació

L’Ajuntament ha anunciat aquest migdia que els problemes que s’havien produït amb una de les calderes de la piscina municipal d’estiu, i que impedien que els usuaris poguessin dutxar-se amb aigua calenta, ja s’han solucionat. Segons l’IME, des de que el 3 de juliol es va donar el primer avís, s’han hagut de fer un total de cinc reparacions amb la substitució de cinc components diferents de la caldera fins que s’ha pogut reparat del tot. "Demanem disculpes a tots els usuaris d’aquesta instal·lació per les molèsties ocasionades amb una incidència que, per diferents motius, no s’ha pogut resoldre abans", ha dit el regidor d’Esports i president de l'IME, Salvador Serratosa (ERC).

La secció local de Ciutadans va preguntar sobre aquesta problemàtica durant l’últim Ple que es va celebrar el 19 de juliol i, el dia 27, va emetre un comunicat criticant la gestió que el govern local està fent de la piscina municipal d’estiu. La formació taronja feia referència a la manca d’aigua calenta a les dutxes i, al mateix temps, als comportaments incívics d’alguns banyistes. Sobre aquest tema, Serratosa ha indicat que tant el conserge de la piscina com els socorristes tenen l’ordre d’avisar immediatament la Policia Local si hi ha incidents i que aquests ha sorgit amb uns usuaris puntuals que no tenen un abonament.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari