Mor un home atropellat pel tren a l’entrada del pont de ferro sobre la Carretera Vella

L’Ajuntament i la Plataforma Tracte Just convoquen aquest divendres 5 minuts de silenci a la Cruïlla del soterrament

Un home que encara no ha estat identificat ha mort aquest dimecres, al voltant de les 23h, al terme municipal de Montcada i Reixac, en ser atropellat per un tren que circulava per l’R3 en sentit Vic. L’accident ha tingut lloc tot just a l’entrada del pont que passa per sobre de la Carretera Vella, a pocs metres de l’antiga estació de Sant Joan de les Abadesses, actualment en desús, en un tram tancat al pas de persones. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació i hauran de procedir a la identificació de la víctima, que anava indocumentada, a través de les empremptes digitals.

Concentració

Tant l’Ajuntament com la Plataforma Tracte Just Soterrament Total han expressat el seu condol als familiars i amics del finat i han anunciat que aquest divendres, a les 12h, es faran 5 minuts de silenci i una ofrena floral al monòlit en record a les víctimes del tren, ubicat al costat del pas a nivell del carrer Bogatell cantonada Colon. Jordi Sánchez (ERC) –qui aquesta setmana actua com a alcalde accidental– ha lamentat el succés i ha reiterat que el municipi “seguirà lluitant pel soterrament de l’R2 i per una relació digna amb les vies” alhora que ha tornat a reclamar les màximes mesures de seguretat a les estacions i les vies que travessen la localitat.

En nom de la Plataforma, Ramon Bueno ha convidat la ciutadania a assistir a l’acte que es farà demà en record a la víctima i per posar en evidència la històrica reivindicació del nostre municipi”, ha dit.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari