Podem Montcada rep el suport de la direcció a Catalunya per presentar-se als propers comicis

La formació presenta la memòria política dels últims quatre anys

D'esquerra a dreta, Oliver Hernández, Concepción Abellán, Mar Sempere i José Domínguez
Sílvia Alquézar

Podem Montcada (PM) ha rebut el suport de Podem Catalunya (PC) per presentar-se a les pròximes eleccions municipals del 2019, a diferència dels anteriors comicis en què la direcció no va permetre cap candidatura amb les seves sigles. En el cas de Montcada, es va constituir una agrupació d’electors amb el nom de Círculo Montcada, que va aconseguir tres representants a l’Ajuntament. El partit ha presentat aquest dimecres, en una roda de premsa al seu local, la memòria política dels últims quatre anys, a la qual han assistit la portaveu de PC, Concepción Abellán, a més dels dos regidors de Círculo al govern municipal, Mar Sempere i José Domínguez, i el portaveu de PM, Oliver Hernández.

Montcada és un municipi estratègic i de gran importància on volem presentar una bona candidatura perquè els partits del canvi puguin revalidar l’alcaldia”, ha manifestat Abellán. Per la seva banda, Hernández ha repassat la trajectòria de Círculo des de la seva formació fins a l’actualitat. “Volem continuar treballant per les transformacions de les ciutats, tenint com a referents Barcelona i Madrid”, ha comentat el portaveu de PM, qui ha avançat que la formació formarà part de la candidatura d’En Comú Podem Montcada als propers comicis locals, juntament amb ICV i EUiA. “Ja hem constituït el grup motor i les diferents comissions de treball, obertes a la ciutadania, per elaborar el full de ruta dels propers anys”.

D’altra banda, Mar Sempere ha parlat de la memòria política de PM, que ha rebut el vistiplau de la direcció a Catalunya per seguir treballant en la mateixa línia i presentar-se a les properes eleccions municipals. La regidora, que presideix l’Àrea Social de l’Ajuntament, ha destacat “el gran esforç que ha fet el consistori per invertir més d’un milió d’euros en polítiques socials, malgrat la difícil situació de l’Ajuntament a causa de les expropiacions forçoses que l’obliguen a pagar més de 20 milions d’euros”, ha dit Sempere. L’edil ha posat en valor les iniciatives municipals en l’àmbit social com la tarifació social a les escoles bressol, l’ampliació de les beques de menjador i d’escolarització, la rebaixa del preu del servei de teleassistència i les accions en matèria d’habitatge i inclusió, entre d’altres. PM ha anunciat que la candidatura conjunta d’En Comú Podem té l’objectiu de fer assemblees als diferents barris per recollir les aportacions de la ciutadania.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari