Visita a les obres del carrer Diagonal

El president de l’Àrea Territorial ha recorregut els trams afectats acompanyat de representants de l’AV

El regidor i els representants veïnals, durant la visita d'obres en què es veu també el canvi de canonades que està fent Agbar
Premsa Ajuntament

Una delegació municipal encapçalada pel president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC), i amb presència de tècnics municipals, ha visitat aquest dimarts les obres de remodelació dels trams del carrer Diagonal, situats entre Triangle i Cimal i Pont i Bosc, en companyia de representants de l’AV Can Sant Joan. L'actuació, iniciada a final d’agost, té un pressupost de 475.478 euros, que se sufraga a parts iguals l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya, dintre del Pla de barris de la Muntanyeta de Can Sant Joan. A la vegada que es fan aquest treballs, Agbar ha aprofitat per substituir les canonades d’aigua potable en el sector.

Durant la trobada, la delegació també ha recorregut l'espai ubicat entre els carrers Diagonal i Pont, on el consistori ha detectat comportament incívics pel que fa al dipòsit de bosses d'escombraries degut a què els contenidors que hi havia ubicats en aquest punt s'han traslladat temporalment a causa de les obres. Sánchez ha avançat als representants veïnals que el consistori està preparant una campanya comunicativa i sancionadora per lluitar contra aquest tipus d’accions. El regidor també ha afegit que s'augmentarà la presència policial “per tal d'analitzar el contingut de les bosses d'escombraries i poder sancionar les conductes incíviques”, ha dit.

Deixa un comentari