El coordinador de Rodalies Catalunya també prioritza la històrica reivindicació municipal

Pere Macias es va reunir dimecres a l’Ajuntament amb l’alcaldessa, el president de l’Àrea Territorial i la directora del departament

Macias, amb camisa blanca, al costat de l'alcaldessa, atenent les explicacions del president de l'Àrea Territorial
Premsa Ajuntament

El projecte de soterrament de l'R2 al seu pas per Montcada i Reixac té el suport del nou coordinador de Rodalies Catalunya, Pere Macias, qui s'ha reunit aquest dimecres, 7 de novembre, amb l'alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA), i el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC). Macias, acompanyat del representant de l'Adif a Catalunya, Carlos Freire, s'ha presentat oficialment al consistori i ha explicat que la seva funció en aquest càrrec, de nova creació, serà actualitzar i posar en marxa el nou Pla de Rodalies, amb un canvi de model i foment del transport públic.

 

"El nou Pla de Rodalies haurà de contemplar el soterrament, és un projecte estratègic pel que fa a la millora urbana de Montcada i Reixac, però també suposarà una millora en la xarxa ferroviària, perquè s'hi incorporarà la tercera via", ha destacat l'alcaldessa. Els representants municipals han explicat a Macias el punt en què es troba el projecte, el cronograma i les darreres propostes sobre el mètode de construcció del túnel. "El Pla de Rodalies tindrà credibilitat quan es compleixin els compromisos adquirits amb la ciutat i el soterrament sigui una realitat", ha indicat Sánchez. Els edils també han tractat amb Macias els problemes d'accessibilitat i seguretat de les diferents estacions de Rodalies de Montcada i Reixac.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari