La CUP presenta les quatre persones que encapçalaran la seva llista

La formació ha donat a conèixer els candidats en el marc de l’assemblea que ha fet aquest diumenge

D'esquerra a dreta, Joël Segarra, Paula Vázquez i Albert Lameiro. Marta Argelagues no ha pogut assistir a l'acte de presentació
Sílvia Alquézar
L'assemblea de la CUP Montcada s'ha fet aquest diumenge a la plaça de l'Església

La CUP Montcada ha presentat les quatre persones que encapçalaran la seva llista a les pròximes eleccions municipals del 2019, en el marc de l’assemblea que ha convocat aquest diumenge al migdia a la plaça de l’Església. Es tracta de Paula Vázquez, Albert Lameiro, Marta Argelagues i Joël Segarra, vinculats a diferents entitats del municipi. Els candidats han manifestat el seu compromís per construir un poble feminista, sostenible i amb democràcia real. Encara no s’ha determinat el lloc que ocuparan a la llista ni tampoc la durada dels càrrecs electes, dos aspectes recollits al codi ètic de la formació. Posarem sobre la taula el document dissenyat fa quatre anys per debatre si s’han d’introduir canvis”, ha avançat Núria Jané, de la CUP Montcada.

 

L’assemblea també ha estat el punt de partida del procés per elaborar el programa electoral. S’han proposat quatre espais de treball agrupats per temàtiques: ecologia, on s’ha parlat de medi ambient i urbanisme; participació, que ha inclòs els àmbits del lleure i la cultura; socialisme, on s’ha debatut sobre educació i sanitat; i feminisme. L’objectiu de la CUP és organitzar fins al mes de febrer diverses assemblees temàtiques als diferents barris de la ciutat, amb l’objectiu d’involucrar el màxim nombre de ciutadania.

 

D’altra banda, l’actual regidor de la CUP, Josep Galván, ha fet balanç dels quatre anys de la formació a l’Ajuntament, destacant que la seva presència va ser determinant per constituir el govern d’esquerres -format per ICV-EUiA, ERC i Círculo- i acabar amb l’aliança entre el PSC i CiU. Respecte a la seva gestió, l’edil ha remarcat que sobretot hem fet una oposició més ideològica que tècnica”, tot afegint que han centrat la seva feina a destapar casos de corrupció de l’anterior executiu i a col·laborar amb moviments socials del municipi.

 

La CUP Montcada organitzarà els dies 22 i 23 de novembre unes jornades antirepressives amb el lema ‘Montcada respon’. Dijous hi ha prevista al Kursaal (19h) una taula rodona amb representants de la plataforma en suport de l’exparlamentària a l’exili Anna Gabriel i dels col·lectius en defensa dels joves d’Alsasua, els 9 de Vilanova i Adrià Carrasco, d’Esplugues de Llobregat. L’endemà hi haurà un sopar solidari al Casal Popular El Brot i un concert a càrrec del cantautor Lluís Hernández.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari