Cs exigeix al govern el compliment del pacte sobre l’actual pressupost per negociar les ordenances

El govern agraeix al grup taronja la seva predisposició a ‘treballar pel municipi’

El regidor de Cs Óscar Pérez, a la dreta de la imatge, i Joaquin Salas, de l'executiva, abans de la reunió amb els representants del govern
Ciutadans

L’oferta de reunió que Cs va llençar al govern –ICV-EUiA, ERC i Círculo– després del fallit Ple extraordinari per a l’aprovació de les ordenances fiscals del 2019 es va concretar ahir amb una trobada entre representants del grup taronja, l’alcaldessa, Laura Campos, i el president de l’Àrea Econòmica, Óscar Gil –ambdós d’ICV-EUiA. En aquesta trobada, el regidor de Ciutadans Óscar Pérez va exigir a l’executiu que compleixi amb els acords a què va arribar amb el seu grup per propiciar l’aprovació del pressupost del 2018 com a "premissa ineludible" abans d’iniciar una possible negociació sobre les ordenances.

"Amb aquesta reunió volem remarcar la nostra predisposició al diàleg; som l'única força política capaç d'arribar a acords, prioritzant la ciutadania de Montcada i Reixac per sobre d’interessos partidistes" ha dit Pérez.

 

Valoració del govern

En nom de l’executiu, el president de l’Àrea Econòmica ha agraït "la predisposició de Cs a treballar pel municipi, en contrast amb altres forces polítiques", ha dit. Gil ha emplaçat Cs a una nova reunió per analitzar el compliment dels compromisos sobre l’actual pressupost i és optimista quant a la possibilitat arribar a un acord per donar llum verda a les ordenances, encara que parcialment. "Haurem de treballar els articles que encara es poden aprovar, ja que els que havien d’entrar el vigor l’1 de gener, per dates de publicació han quedat fora de termini i hauran d’esperar al 2020", ha afegit l’edil.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari