La pista de la Zona Esportiva Centre serà reformada amb una inversió de 193.000 euros

Aquesta actuació era una de les condicions que havia posat el grup municipal de Cs per donar suport als pressupostos municipals per al 2019

L'Ajuntament invertirà 193.000 euros en la reforma de la coberta i el paviment de la pista de la Zona Esportiva Centre, un equipament que presenta greus problemes d'humitats, situació que ha obligat a suspendre partits en diverses ocasions. La reparació d'aquestes deficiències, aprovada al Ple d'ahir amb l'abstenció de la regidora de Círculo, Ana Ballesta, era una de les peticions que havia fet el grup municipal de Cs com a requisit per donar suport als comptes municipals del 2018. El president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC), va explicar que també s'estan fent intervencions a altres equipaments municipals, afectats de goteres, com el Kursaal, el dispensari de Can Sant Joan i el Teatre Municipal. "Tenim uns equipaments que no han rebut les inversions necessàries en manteniment durant molts anys i, abans d'iniciar nous projectes, hem d'arreglar les mancances que presenten", va afegir Sánchez. La inversió s'ha fet modificant algunes partides del pressupost de 2018 relacionades amb les obres de consolidació de la Torre Na Joana i la casa del Turó de Vista Rica i amb una subvenció de la Diputació per al manteniment del patrimoni.

El grup municipal de Cs ha fet un comunicat on es congratula d'haver aconseguit que el govern local destini una partida important a reformar la pista municipal coberta. "Hem tornat a demostrar la nostra capacitat de consens i d'arribar a acords amb el govern, fent una oposició responsable que es tradueix en beneficis per al conjunt de la ciutadania", assenyala un dels tres regidors de Cs a l'Ajuntament, Óscar Pérez, qui felicita l'executiu per tornar a la mesa de negociació després de l'intent fallit d'aprovar les ordenances municipals al Ple extraordinari del 8 de novembre.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari