L’alcaldessa denuncia la manca d’efectius als parcs de bombers que donen servei al municipi

El mateix cos ha comunicat a l’Ajuntament que no pot garantir immediatesa en cas d’emergència

L'alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA), ha denunciat la precària situació en què es troben els parcs de Bombers de Cerdanyola i Badalona, que actualment donen servei a Montcada i Reixac. La queixa es produeix després que l'Ajuntament rebés comunicats d'aquest cos informant que no podia garantir una actuació immediata en cas d'una possible emergència durant les festes nadalenques i que podria haver-hi demores en l'arribada dels vehicles per manca d'efectius. La situació es pot agreujar durant els propers dies si els pocs operaris que hi treballen han de donar servei a altres municipis.

"Volem saber si s'ha posat en perill la nostra ciutadania a causa de l'insuficient nombre de personal i recursos", ha manifestat l'alcaldessa tot afegint que "la Generalitat és la responsable d'oferir un servei d'emergències segur i de qualitat que no està donant per les retallades aplicades des de fa anys". Campos també ha demanat una reunió urgent amb el conseller d'Interior, Miquel Buch, per tal de conèixer la gravetat de la situació i les mesures previstes per part del govern autonòmic.

Els sindicats de Bombers ha denunciat la situació límit per manca d'efectius en què es troben els parcs que donen servei a Barcelona, Badalona, l'Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Montcada i Reixac, Cerdanyola, Sant Cugat, Mollet del Vallès, Sant Just Desvern, Esplugues, l'Hospitalet i El Prat de Llobregat .

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari