Cs inclourà al seu programa electoral les propostes de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total

El partit donarà a conèixer el nom de la persona que encapçalarà la seva candidatura abans de mitjan de febrer

L'executiva de Cs, reunida al seu local
Pilar Abián

Cs inclourà al seu programa electoral les propostes que la Plataforma Tracte Just Soterrament Total (PTJST) ha traslladat a totes les formacions polítiques amb representació al municipi. Així ho va comunicar ahir l'executiva del partit en una compareixença de premsa en què també va fer balanç de la seva actuació a l'Ajuntament des de l'oposició. El portaveu municipal de Cs, David Gerbolés, va manifestar que les demandes de la PTJST són "perfectament assumibles" i es van comprometre a no utilitzar el soterrament de l'R2 amb interessos electoralistes "com fan altres partits", va dir, sense anomenar cap sigla.

Ciutadans també va aprofitar la convocatòria per avaluar el paper que ha tingut al llarg del 2018 facilitant que el govern en minoria –ICV-EUiA, ERC i Círculo– pogués aprovar els pressupostos municipals. "Encara que tard, hem aconseguit que es puguin dur a terme les nostres propostes, entre les quals hi havia reparar el sostre de la pista coberta, el parquet del Miquel Poblet o destinar 200.000 euros a habitatge social", va assenyalar Gerbolés, tot insistint en què la seva formació està fent una "oposició constructiva" en benefici de la ciutadania. El portaveu del partit taronja també va confirmar que està en converses amb l'executiu respecte els comptes del 2019, tot i que encara en fase inicial. "Abans de negociar actuacions en concret, hem demanat informació per avaluar l'estat de les finances", va dir.

Municipals 2019

Pel que fa a les eleccions del 26 de maig, Gerbolés va explicar que el partit donarà a conèixer entre final de mes i principi de febrer el nom de la persona que encapçalarà la seva llista ja que la presentació dels candidats es fa de forma conjunta a nivell estatal. "Els tempos els marca la direcció nacional, tot i que la proposta ha sortit de la nostra assemblea", va comentar el portaveu, qui es va mostrar també convençut que Cs és una clara alternativa a l'Alcaldia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari