Noves obres a la llera del Ripoll per reparar un col·lector

El col·lectiu Montcada Som Rius requereix a l’empresa Agbar que restauri la zona un cop acabi la intervenció

Aspecte de la llera, a l'alçada del col·legi La Salle
MSR
Moviment de terres a la llera del Ripoll amb motiu de les obres d'un col·lector

La companyia d'aigües Agbar ha iniciat les obres per instal·lar un nou un col·lector a la llera del riu Ripoll, a l’alçada de la passarel·la que hi ha davant La Salle, ja que el que hi ha actualment és provisional. Segons fonts de la Regidoria de Medi Ambient, la previsió és que els treballs durin aproximadament un mes.

D’altra banda, les obres d’instal·lació d’una nova canonada d’aigua potable a la llera del mateix riu, en paral·lel al carrer Joaquim Castellví i iniciades la passada tardor, ja han entrat en la recta final. El calendari fixat, que s’ha allargat més del compte a causa de les intenses pluges registrades l’últim trimestre de l’any, preveu que entre el 15 i el 17 de gener es faci la connexió de la canonada amb la xarxa existent i que a final de mes s’acabin de fer les arquetes i s’elimini la rampa provisional d’accés a l’espai fluvial.

Atès que les intervencions que està duent a terme Agbar requereixen moviment de terres i perforació del terreny, l'entitat ecologista Montcada Som-Rius, preocupada per les contínues intervencions de companyies de servei al riu, ha demanat a l'empresa el compromís de restaurar la zona un cop finalitzin els treballs. "Estarem atents perquè així sigui", ha dit el col·lectiu al seu facebook.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari