El PDeCAT i el PP es comprometen a assumir les propostes de la Plataforma Tracte Just als seus programes

La PTJST també ha obtingut fins al moment el suport de Cs a les peticions de la carta que ha enviat a tots els partits amb representació municipal

Dos partits més amb representació al Ple de l’Ajuntament, el PDeCAT i el PP, s’han sumat a l’igual que Cs, a les propostes que la Plataforma Tracte Just Soterrament Total (PTJST) ha traslladat a totes les formacions amb representació al Ple amb l’objectiu que les incorporin als seus programes cara a les properes eleccions municipals. Les demandes van en la línia de comprometre’s a prioritzar el soterrament de l’R2 com a projecte de ciutat i a mantenir l’actual consens sense utilitzar la històrica reivindicació local des d’un punt de vista partidista.

Després de reunir-se amb el Secretariat de la Plataforma, el PDeCAT, amb dos regidors a l’oposició, ha fet un comunicat en què li agraeix la feina feta i coincideix a defensar el soterrament de les vies entenent que el futur del municipi depèn d’aquest projecte transformador. El PDeCAT assumeix els diferents punts d’aquesta carta oberta feta per la Plataforma a la qual dona ple suport i encoratja a seguir treballant i liderant el soterrament”, ha assenyalat el partit.

Puntualització del grup popular

Per la seva banda, la representant del PP al Ple, Eva García, ha manifestat a laveu.cat que considera “raonablement assenyades” les propostes de la Plataforma. Tot i així, l’edil ha volgut posar l’accent en el paper del seu partit com a impulsor del projecte ja que va ser l’exministre popular de Foment, Íñigo de la Serna, qui al maig del 2017 –quan el partit governava a Espanya– es va comprometre a executar les obres fixant com a data d’inici el primer trimestre del 2020. “El soterrament ve avalat per la gestió del govern del PP i no amb paraules buides o promeses fetes per contentar algú; quan hem governat, hem posat en marxa el soterrament real que veurem si l'actual govern continua complint”, ha dit.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari