Projectes Singulars, nova acció per promoure l’ocupació entre el jovent a l’atur que ha deixat els estudis

És una iniciativa del Consell Comarcal del Vallès Occidental, gestionat al municipi per la Regidoria de Promoció Econòmica

Projectes Singulars és un nou programa adreçat a millorar l'ocupació de persones joves entre 16 i 29 anys, de tots els nivells formatius, no ocupades i que no estan estudiant formació reglada. La convocatòria és una iniciativa del Consell Comarcal del Vallès Occidental que a Montcada i Reixac gestiona el departament municipal de Promoció Econòmica i Ocupació. El programa inclou la realització de teoria i pràctiques, diverses accions d'orientació i inserció laboral i un acompanyament individual al llarg de tot el programa.

Les formacions que s’oferiran són de 200 hores teòriques i 80 hores pràctiques en robòtica, alimentària, packaging, economia circular, indústria 4.0, logística i tèxtil. Per formalitzar-hi la inscripció, les persones aspirants hauran de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrites com a demandants d’ocupació o de millora de feina al Programa de Garantia Juvenil.

El projecte compta amb una subvenció pel Servei d’Ocupació de Catalunya, cofinançada pel Fons Social europeu. El departament municipal es troba a hores d'ara en procés de selecció dels joves participants. Per més informació i inscripcions, podeu contactar al correu [email protected] o bé trucar als telèfons 935 648 505 o 610 522 928 (també s'accepta whatsapp).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari