Aprovat el projecte per fer unes escales d’accés al camp de futbol

El document, que es troba en exposició pública, ha estat presentat als representants veïnals

El regidor d'Urbanisme, Jordi Sánchez, i la cap tècnica, Marta Bunyesch, amb representants dels veïns de Can Cuiàs i Ciutat Meridiana
JS
L'actual camí de terra que dona accés al camp de futbol des del barri de Can Cuiàs presenta molt desnivell i, en ser de terra, perill de relliscades.

El president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC), s’ha reunit aquesta setmana amb representants de l’AV Can Cuiàs, el Centre esportiu Meridiana i el col·lectiu veïnal que fa quatre anys va dur a terme una campanya de recollida de signatures reivindicatives per presentar-los el projecte de construcció d’unes escales per accedir des del barri de Can Cuiàs fins al camp de futbol de Ciutat Meridana, al Torrent del Bosc Llarg. El document, aprovat inicialment per la Junta de Govern Local, es troba ara en exposició pública per a la recollida de possibles al·legacions. Les següents passes a fer seran l’aprovació definitiva del projecte i el procés de licitació i adjudicació.

El disseny de les escales l’ha fet el departament d’Obres i Projectes de l’Ajuntament i l’actuació serà sufragada amb una aportació de 60.000 euros que ha fet el consistori de Barcelona en el marc del conveni signat entre ambdues administracions l’any 2014 per a la construcció del centre de recollida d’animals barceloní previst a prop del cementiri de Collserola que també l’eliminació del barraquisme del Turó de Montcada i de Can Tapioles i la recuperació del Rec Comtal.

L’execució del projecte dona resposta a una antiga reivindicació de moltes famílies de Can Cuiàs els fills de les quals practiquen esport a les instal·lacions de Ciutat Meridiana i que ara fan servir un camí de terra que té una forta inclinació sense cap mesura de seguretat.Les noves escales sortiran d’una cota més baixa respecte l’actual recorregut per evitar el fort pendent actual”, ha explicat Sánchez. L’edil també ha afegit que aquesta és una primera actuació per connectar ambdós municipis a l’espera que prosperi la proposta de fer una passarel·la de vianants per sobre de l’antic aqueducte que creua el Torrent del Bosc Llarg.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari