El PSC copsa l’opinió dels veïns a Can Cuiàs en matèria esportiva

La ronda de visites als barris, iniciada a final de gener, s’allargarà durant dos mesos i servirà per incloure propostes al programa electoral

Bartolomé Egea, de braços creuats, amb companys de partit i veïns de Can Cuiàs
PSC

L’agrupació local del PSC continua la seva ronda de visites pels barris de Montcada amb l’objectiu de recollir les opinions dels veïns en diferents àmbits. Aquest dilluns, el candidat socialista Bartolomé Egea, acompanyat d’altres membres del partit, va instal·lar la carpa electoral al barri de Can Cuiàs, on va demanar l’opinió de la gent sobre temes esportius, segons explica en un comunicat.

La iniciativa va arrencar la setmana passada a la plaça Lluís Companys de Montcada centre amb una carpa que va tenir la sanitat com a eix temàtic. De totes les propostes i inquietuds que ens traslladin a la carpa en sortirà el programa electoral amb el que ens presentarem a les properes eleccions municipals”, ha explicat Egea. El PSC també diu al seu comunicat que es va reunir divendres passat a la seu del partit amb representants de diferents entitats esportives de la localitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari