Al voltant de 200 persones participen a la concentració contra el judici per l’1-O

Representants d’ERC, PDeCAT i la CUP llegeixen un manifest que reivindica que ‘fer un referèndum d’autodeterminació no és cap delicte’

Concentració amb pancartes davant de la Casa de la Vila amb motiu de l'inici del judici per l'1-O
Laura Grau

Al voltant de 200 persones van acudir ahir a la cita en suport dels encausats pel referèndum de l’1 d’octubre coincidint amb l’inici del judici al Tribunal Suprem de Madrid. L’acte va tenir lloc davant de la Casa de la Vila convocat per les forces sobiranistes del municipi, que van col·locar un gran llaç groc de tela i una pancarta amb el lema ‘Ens jutgen a totes’, en solidaritat amb les persones que seuen a la banqueta dels acusats. En aquest escenari, representants d’ERC, PDeCAT i la CUP van llegir el manifest unitari que es va divulgar a totes les concentracions d’aquell dia, que defensa que “un referèndum no és un delicte, votar no és un delicte, decidir no és un delicte” i emplaça la ciutadania a sortir al carrer insistentment fins al final del judici. Al matí, una setantena de treballadors es van concentrar davant de l'Ajuntament convocats pels sindicats per mostrar la seva solidaritat amb els encausats i protestar contra la judicialització del conflicte polític a Catalunya.

Les pròximes cites del sobiranisme seran una manifestació a Barcelona, el 16 de febrer; una vaga general de país, el dia 21 i una concentració a Madrid, el 16 de març.

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari