Catalunya En Comú aprova la seva llista electoral per unanimitat

La candidatura inclou persones amb experiència en política local amb d’altres provinents de moviments socials

Assemblea d'inscrits a Catalunya en Comú
ICV
Laura Campos, parlant durant l'assemblea, al costat de Juan Carlos de la Torre i Pedro Gómez

Una cinquantena d'inscrits a Catalunya En Comú van aprovar per unanimitat l'única llista presentada a les primàries que la formació va convocar ahir la tarda al local d'ICV. La llista està encapçalada per l'actual alcaldessa, Laura Campos (ICV), i combina persones amb experiència en l'àmbit municipal i local, com  Jessica Segovia, Juan Carlos de la Torre i Eva Manzano, números 2, 3 i 4 respectivament, amb independents provinents de l'activisme social com Oriol Serratusell, responsable actual de l'ADF (5), i Tina Recio, vinculada a moviments LGTBI (6).  

Campos ha destacat que la nova llista "conjuga l’experiència i l’aprenentatge adquirit aquests 4 anys, amb perfils nous i amb un fort bagatge d’experiència sindical, mediambiental, en noves tecnologies i en la lluita i la defensa per la igualtat". També ha destacat la important presència de dones "perquè creiem fermament en la necessitat de feminitzar la política i les institucions".  Altres noms que inclou la llista de Catalunya en Comú són Pedro Gómez, Inmaculada Hoyo, Mabel Sofía González, Enrique García, Juan José Moreira, Luca Luchetti i Ramon Contijoch. 

A partir d'ara, ICV i Podem Montcada hauran de negociar la llista conjunta amb què concorreran als comicis municipals del 26 de maig sota les sigles d'En Comú Podem Montcada. De moment, els dos partits ja han consensuat els dos primers llocs de la candidatura: Laura Campos, com a cap de llista, i Mar Sempere, com a número 2.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari