En marxa l’asfaltat de l’avinguda Terra Nostra, el carrer Petúnies i el pont de la Mina

L’Ajuntament va endarrerir les obres uns dies per minimitzar les molèsties al veïnat en coincidir amb les vacances de Setmana Santa

Les obres d’aslfaltat, previstes per al 8 d’abril, de l’avinguda Terra Nostra, el carrer Petúnies de Can Cuiàs i el pas aeri que enllaça les avingudes de la Ribera i de la Unitat van començar el passat diumenge i estaran enllestides el 18 d’abril. D’aquesta manera els treballs, que realitzarà l’empresa Firtec per un import al voltant dels 150.000 euros, tindran menys afectacions al trànsit de vehicles i al servei d’autobusos. L’Ajuntament va decidir endarrerir una setmana l’asfaltat de tres punts de la via pública per fer-lo coincidir amb el període de vacances de la Setmana Santa per tal d’evitar molèsties al veïnat amb el tall de circulació per a vehicles.

Les obres s'han iniciat amb el fressat del paviment del carrer Petúnies, on s’asfaltarà 1.200 m2. L’actuació finalitzarà aquest dimarts. Durant aquests tres dies hi haurà canvis de sentit en alguns carrers per tal de garantir l’accés del veïnat al barri. El carrer Circumval·lació canviarà de sentit fins al carrer Camèlies i també ho farà el carrer Geranis. El carrer Camèlies, entre Circumval·lació i Geranis, tindrà doble sentit i per aquest motiu quedaran anul·lats alguns aparcaments. La sortida del barri es farà en sentit únic per Circumval·lació en direcció a l’escola Ginesta fins arribar a l’avinguda Rasos de Peguera (Ciutat Meridiana). Es situaran parades provisionals per als autobusos 155, 62 i N3 al carrer Circumval·lació. Durant aquests tres dies els operaris municipals aprofitaran per reordenar els estacionaments del carrer Petúnies.

Paral·lelament a aquesta actuació es faran les obres al barri de Terra Nostra, en el tram comprès entre l’avinguda Riera de Sant Cugat i el carrer Pujades (davant l’escola Mitja Costa). Els treballs es van encetar aquet diumenge i finalitzaran el pròxim dijous, i consistiran en el fressat i l’asfaltat de 2.200 m2. L’obra implicarà el tall de l’accés al barri de Terra Nostra pel cantó de Font Pudenta. Els accessos la barri es faran per la N150. Les parades del  155 a Font Pudenta i Terra Nostra quedaran anul·lades i l’autobús es desviarà pel polígon de La Ferreria, on se situarà una parada, de forma provisional, al carrer Progrés, prop de la passarel·la de vianants del carrer Alzina.

L’asfaltat del pont de la Mina, que connecta les avingudes de la Ribera i de la Unitat es farà en dos dies: el passat diumenge i el pròxim dijous, en horari de 18 a 22h. Durant aquestes hores, el trànsit de vehicles es realitzarà per l’avinguda de la Unitat i el pas a nivell del carrer Pasqua. Les parades dels autobusos 96, 155 i 648 quedaran anul·lades en el tram de la Ribera.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari