Detingut l’autor de sis robatoris a domicilis de l’àrea metropolitana de Barcelona, un d’ells a Montcada

El detingut actuava sol i accedia a les vivendes escalant la façana i forçant portes i finestres

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de les comissaries de Gavà, Cerdanyola del Vallès i Sant Boi de Llobregat han resolt sis robatoris amb força en domicilis de l’àrea metropolitana de Barcelona, concretament als municipis de Montcada i Reixac, Castelldefels, Sant Boi de Llobregat i Viladecans. En tots sis casos el modus operandi era el mateix: un individu sol escalava la façana dels domicilis i forçava una finestra de la terrassa o del balcó, amb la intenció de sostreure joies i diners en efectiu.

Gràcies a la investigació, el agents van aconseguir identificar el presumpte autor dels sis robatoris, un home de nacionalitat xilena, de 21 anys i veí de Barcelona, que va ser detingut el 28 d'abril a l’aeroport de Barcelona quan pretenia sortir del país. En el moment de la seva detenció, l’home duia a sobre objectes que els agents encarregats de la investigació van relacionar amb un robatori en un altre domicili comès pocs dies abans a Viladecans, del qual no es tenia encara coneixement. Els investigadors van comissar aquests objectes sostrets al detingut i ja han estat retornats al seu legítim propietari.

Cal destacar que el detingut no tenia antecedents a Catalunya, però gràcies a  les gestions internacionals realitzades amb la policia xilena, se'l va poder identificar. El detingut disposava d’un ampli historial delictiu al seu país d’origen.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari