L’alcaldable del PP visita Lafarge per donar suport als seus treballadors

Eva García, candidata a l’alcaldia, i Santi Rodríguez, diputat al Parlament, es van reunir amb el director de la planta, Vicente Pedro

D'esquerra a dreta, Vicente Pedro, Santi Rodríguez i Eva García
Rafa Jiménez

La cap de llista del Partit Popular a les eleccions del 26 de maig, Eva García, va visitar aquest dijous a la tarda les instal·lacions de Lafarge-Holcim acompanyada per Santi Rodríguez, diputat i portaveu del seu partit al Parlament de Catalunya. García va expressar el seu suport i compromís amb l’empresa davant de "l’assetjament ferotge" que, segons va dir, els seus treballadors i responsables han estat patint als últims anys per part del govern municipal format per ICV-EUiA, Círculo i ERC. "Hem de trobar l’equilibri entre la salut dels veïns, que sempre ha d’anar per davant, i l’activitat d’una empresa a la que també exigim, tal i com està fent, que passi tots els controls mediambientals i industrials que marca la llei per tenir en vigor la seva llicència", va comentar l'alcaldable del PP.

Per la seva part, Rodríguez va defensar l'activitat d’una empresa que, segons la seva opinió, genera riquesa al territori i benestar a les famílies dels seus treballadors amb la creació d’ocupació, "que és la millor política social que pot aplicar un govern municipal en la seva ciutat". El diputat del PP va puntualitzar que aquesta continuïtat empresarial "s’ha de fer dintre dels límits que determinen les lleis mediambientals de la Generalitat i que permeten la convivència entre l’activitat econòmica i els veïns". Rodríguez va voler donar un missatge de tranquil·litat a tot el veïnat de Can Sant Joan, assegurant que si Lafarge segueix amb la seva producció és perquè "l’administració està fent un control ambiental d’una empresa que també adopta mesures per garantir que no es generin activitats que siguin molestes o perjudicials per a la ciutadania". Els dos representants del PP van visitar les instal·lacions de l’empresa i es van reunir amb el seu director, Vicente Pedro.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari