Els objectius de Cs són ‘seguir creixent com a partit i governar Montcada’

La formació taronja presenta la seva candidatura amb el suport de la diputada Blanca Navarro i el secretari provincial, Luis Tejedor

La diputada Blanca Navarro va demanar el vot per a Cs per propiciar un canvi de govern a l'Ajuntament
Sílvia Alquézar
L'alcaldable de Cs, Ana Pellicer, durant la seva intervenció en l'acte de presentació de la candidatura
Els cinc primers candidats de la llista de Cs amb la diputada Blanca Navarro i el secretari provincial, Luis Tejedor

Cs Montcada va presentar aquest divendres la seva candidatura per a les eleccions municipals del 26M en un acte a la Casa de la Vila que va comptar amb la presència de la diputada Blanca Navarro i el secretari provincial de la formació taronja, Luis Tejedor. L’esdeveniment va començar amb la presentació de totes les persones que composen la llista, destacant les cinc primeres que lideren el projecte: Ana Pellicer (1), Juan Romero (2) -portaveu del grup municipal a l’Ajuntament-, Angelina del Pino (3), Raúl Giménez (4) i Manuel Guerrero (5).

En el torn d’intervencions, l’alcaldable va destacar que els principals objectius del partit en aquests comicis són «seguir creixent com a agrupació i governar Montcada i Reixac». Pellicer, de 33 anys i de professió administrativa, també va parlar de les prioritats de Cs al municipi durant els pròxims quatre anys com el soterrament de la línia ferroviària R2 al seu pas per la ciutat, la reobertura de les urgències nocturnes, el reforç de la seguretat als barris amb l’ampliació dels efectius de la Policia Local i la millora de la neteja dels espais de la via pública com els parcs infantils i els carrers. «No volem més forats en el monòlit de les víctimes a les vies de tren; també exigirem que es compleixin els acords del Parlament en matèria de salut i destinarem els recursos necessaris per aturar els robatoris al municipi», va dir Pellicer.

Per la seva banda, el secretari provincial va lloar la candidatura local «per la seva valentia i responsabilitat en un territori hostil per a Cs» i va reconèixer que no ha estat fàcil la seva constitució després dels problemes interns que ha viscut la formació als últims mesos amb la dimissió dels seus tres regidors a l’Ajuntament per divergències amb la direcció del partit sobre la formació de la llista per al 26M. Luis Tejedor va vaticinar uns bons resultats per a Cs als pròxims comicis municipals i va demanar el suport de la ciutadania «perquè no volem tirar monedes a l’aire i que tornin a caure del costat equivocat», en referència a la situació de fa 4 anys, en què la formació taronja va treure els mateixos vots que ICV-EUiA i la sort va decidir que el quart regidor que hi havia en joc entre les dues candidatures fos per a la coalició rogiverda.

La diputada Blanca Navarro va tancar els parlaments agraint a les persones que composen la candidatura que hagin donat el pas «per formar d’aquest equip de candidats valents i il·lusionats amb el projectes de Cs, l’únic partit que defensa que Catalunya som tots els que vivim i treballem aquí i creiem en la democràcia i la llibertat», va manifestar la parlamentària, qui va apostar per un canvi de govern a la ciutat «perquè els ajuntaments no poden ser els altaveus del separatisme. Cs som l’aposta del constitucionalisme a Montcada». L’acte de presentació va cloure amb un piscolabis per al públic assistent.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari