El nou partit Vivimir, satisfet amb el grau d’acceptació de les seves idees

La formació que encapçala Rafa Ruiz ha centrat la seva campanya en difondre les seves propostes a través de les xarxes socials

Ruiz –a l’esquerra– a la Ribera, amb membres de la llista i un representant de Finques Guinardó
Vivimir

A diferència de la resta de candidatures, Vivimir pràcticament no ha penjat cartells de propaganda electoral durant la campanya. La decisió ha estat per un doble motiu, d’una banda, econòmic, i de l’altra, per no embrutar més el municipi, segons han expressat els membres de la candidatura. Les xarxes socials i la presència al carrer han estat els dos canals que Vivimir ha utilitzat per comunicar les seves propostes a l’electorat. 
Segons ha fet saber la formació a través d’un comunicat, la candidatura ha tingut una bona acceptació i rebuda de la ciutadania “tant pel nostre tarannà municipalista com per les propostes formulades”, ha assenyalat el cap de llista, Rafa Ruiz. La formació insisteix molt en la idea que no depèn de cap direcció central, a diferència de la resta de candidatures que titlla de “sucursalistes”.

Propostes. Vivimir inclou en el seu programa la creació d’un equip mèdic nocturn al CAP pagat amb els diners que actualment reben els partits amb representació al Ple; un sistema de videovigilància per donar suport a la Policia Local i el cens obligatori d’ADN d’animals de companyia, entre d’altres.
Una altra de les propostes estrella del partit és fer un pla de rescat de comunitats de veïns amb la contractació d’un administrador de finques únic a cada barri supervisat per l’Oficina Local d’Habitatge. Per analitzar la viabilitat de la iniciativa, Vivimir ha contactat amb diferents professionals del sector.
El partit també incideix en aconseguir que Montcada i Reixac deixi d’estar subordinada a les necessitats de l’àrea metropolitana i sigui compensada pel peatge que suporta com a porta d’accés a Barcelona.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari