La campanya electoral finalitza aquest divendres amb actes per part d’ERC, JxM i la CUP

La formació republicana farà una festa a la plaça de l’Església, JxM organitza un acte al Bosc d’en Vilaró i la CUP tancarà la campanya amb una festa al parc Antiga Cerveseria

Aquest divendres a la nit finalitza la campanya electoral amb motiu dels comicis del pròxim 26 de maig per escollir els representants als ajuntaments i el Parlament Europeu. Diverses fomacions organitzen actes per posar el punt i final a quinze dies intensos d’activitat política als diferents barris de la ciutat.

La secció local d’ERC tancarà la campanya amb una festa a la plaça de l’Església (19h), amb l’actuació del grup de música celta Folkats. En cas de pluja, l’acte tindrà lloc al local de la formació, al carrer Major. D’altra banda, Junts per Montcada ha escollit la urbanització del Bosc d’en Vilaró, a la Serralada de Marina, per cloure la campanya, a partir de les 19.30h. Per la seva banda, la CUP Montcada organitza una festa (20h) al parc Antiga Cerveseria, al carrer Montiu, que inclou les actuacions de Xeixa Asprira, Lluís Fernández i la banda local L’home invent.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari