Jordi Sánchez: ‘Tenim una oportunitat per fer un salt endavant a Montcada’

ERC va tancar la campanya aquest divendres amb un acte festiu al seu local

El grup de música celta Folkats va amenitzar la festa fi de campanya d'ERC
Sílvia Alquézar
L'alcaldable d'ERC, Jordi Sánchez, durant la seva intervenció a l'acte de fi de campanya amb motiu de les eleccions municipals

ERC ha tancat la campanya amb motiu de les eleccions municipals i europees del pròxim diumenge amb un acte festiu aquest divendres que ha comptat amb l’actuació del grup de música celta Folkats. Durant la trobada, que s’ha hagut de traslladar de la plaça de l’Església al seu local del carrer Major a causa de la pluja, l’alcaldable, Jordi Sánchez, ha fet un balanç positiu de la feina feta per l’equip de persones que ha treballat en el nou projecte d’ERC a Montcada per als pròxims quatre anys. «Hem fet una bona campanya i avui ja podem dir que hem guanyat moltes coses com un equip de gent jove que s’ha sumat a Esquerra», ha comentat el cap de llista, qui també ha destacat l’esforç que ha fet la secció local «per elaborar un programa a partir de les taules sectorials, on ha participat molta gent i no és un talla i enganxa de programes de fora». Respecte al resultats, Sánchez s’ha mostrat optimista: «Tenim una oportunitat de fer un salt endavant a Montcada».

En el torn d’intervencions també ha parlat la número 2 de la candidatura, Montse Ribera, qui ha agraït l’esforç de tota la candidatura, de la qual ha destacat el paper de les dones citant una frase de la número 2 d’ERC a Europa, Diana Riba, «perquè quan una dona entra en política canvia una dona però, quan entren moltes, canvia la política». Altres membres de la llista com el número 5, Gerard Garrido, i la número 18, Laura Balcell, han expressat el seu suport a l’alcaldable i el seu compromís amb el projecte republicà.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari